Ajax NVR 16 kanalen - Zwart

  € 623,00
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 636 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

+32 (0) 89 680474

Kenmerken: Ajax NVR 16 kanalen - Zwart

SoortRecorder
Aantal camera´s8 Camera´s
Resolutie3840 x 2160 (4x Full HD)
Filmen door glasNee
CompatibiliteitiOS, Android
Opname functieHarde schijf
Max. geheugen16 TB
Meegeleverd geheugenN.v.t.
BewegingsdetectieJa
Alarm notificatiePush bericht
SchermNee
BatterijNee
SKU6030

De Ajax NVR recorder met 16 kanalen in de kleur zwart maakt het mogelijk om IP camera's van andere merken zoals Hikvision, Dahua en Sitcon aan te sluiten en te integreren met uw Ajax alarmsysteem. De gebruiksvriendelijkheid en toepassingen van deze Ajax netwerk videorecorders is van zeer hoge kwaliteit zoals u dat ook gewend bent van de Ajax alarmsystemen. Ook de beveiliging is van een zeer hoog niveau waarbij wordt voldaan aan de NDAA standaard. 

Hoe werkt de Ajax NVR recorder?
Om de Ajax systems NVR in gebruik te nemen dient u deze aan te sluiten op het stroom en netwerk via de interne ethernet poort. Via het scannen van de QR code op de achterkant van de NVR kunt u de recorder toevoegen in uw App op uw smartphone. Via de App wordt u vervolgens via een wizard stap voor stap begeleid bij het instellen van de NVR en het aansluiten van de camera's. Wanneer u alle instellingen heeft doorlopen zal de recorder u meldingen sturen wanneer er situaties hebben voorgedaan waarvan u een melding wilt hebben zoals bij beweging. 

Beveiliging Ajax NVR:
Wanneer u een harde schijf plaatst in de Ajax recorder zal deze door de NVR worden versleuteld waardoor deze enkel door de AJAX NVR is uit te lezen. Ook wordt er een log bijgehouden waarbij elke connectie met de NVR wordt gelogd. Het gebruik van tijdelijke wachtwoorden voor bijvoorbeeld installateurs is niet meer nodig, omdat deze gebruik kunnen maken van de AJAX pro App waarbij u bepaald hoe lang toegang wordt gegeven. Ook de beveiliging van de camera beelden is op orde. Naar de Ajax server en cloud worden de beelden met encryptie verzonden zodat deze ook al worden ze onderschept niet uit te lezen zijn.

NDAA standaard:
Bij meer en meer camerabewaking projecten worden niet alle merken camera's meer geaccepteerd, vanwege privacy en spionage zorgen. Deze NVR voldoet aan de NDAA standaard en kan dus ook in projecten worden gebruikt waar dit wordt gevraagd. Wel is het van belang dat in deze situatie ook de IP camera's aan de NDAA standaard voldoen.

Gemaakt in Europa:
De Ajax NVR wordt gemaakt in Europa en zowel qua design als gebruiksgemak is dit een professionele NVR recorder te noemen.

Eigenschappen Ajax NVR recorder:
- 16 video kanalen
- Tot 4K resolutie ondersteuning
- Onvif en RSTP ondersteuning
- H.265 / H.264 video codec
- Tot 100 mbs data overdracht
- IP20
- Tot 16 GB HDD ondersteuning, 3,5 inch SATA

Inhoud verpakking:
1 x AJAX NVR 16 kanalen Zwart
1 x Adapter

 

Vragen:Ajax NVR 16 kanalen - Zwart

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Ajax NVR 16 kanalen - Zwart

Nu bestellen:

Ajax NVR 16 kanalen - Zwart

Ajax NVR 16 kanalen - Zwart