Wideband detector EASY

  € 199,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 638 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Wideband detector EASY

Oplossingen voor:Apparatuur detecteren
Detecteer:2G (GSM), UHF / LHF / VHF, Draadloze camera´s, Bedrade camera´s
Draadloze cam detectie1,2 Ghz camera´s, 2,4 Ghz camera´s, 5,8 Ghz camera´s
Detectie afstand1 - 10 Mtr
BatterijJa
Batterij typeAAA
Vibratie alarmJa
Batterijduur gebruik3 - 8 uur
Lengte mm80
Hoogte mm15.5
Breedte mm52
SKU7022

Deze wideband zender detector EASY is eenvoudig in gebruik voor het opsporen van camera's, spy-phones en afluisterapparatuur. Deze afluisterapparatuur bug detector is ideaal om zelf aan het werk te gaan. Bekijk nu zelf of u wordt afgeluisterd met dit afluister detectie systeem en of er in een bepaalde ruimte afluisterapparatuur geplaatst is.

Hoe werkt het afluister detectie systeem?
Afluisterapparatuur en GPS volgsystemen werken bijna allemaal met een zender en een ontvanger, waarbij de afluister zender op een bepaalde frequentie zoals UHF of GSM de data doorstuurt naar de ontvanger. Het zenden van de afluisterapparatuur en GPS systemen is met dit afluister detectie systeem te herkennen. Het afluister detectie systeem zal namelijk een indicatie geven als er een signaal wordt ontdekt en hierbij wordt tevens aangegeven hoe sterk dit signaal is.

Het afluister detectie systeem herkent een signaal: Wat nu?
Wanneer het afluister detectie systeem een signaal ontdekt en de indicatie oplicht dan dient u vast te stelen wat voor signaal het betreft en waar het signaal vandaan komt. U kunt de herkomst van het signaal vinden door wanneer het afluister detectie systeem uitslaat de gevoeligheid terug te draaien totdat deze geen indicatie meer geeft. Vervolgens loopt u 2 stappen naar elke kant en bekijkt bij welke richting het afluister detectie systeem weer een indicatie geeft. Dit herhaalt u tot de locatie van het signaal is gevonden. Vervolgens onderzoekt u de herkomst van het signaal en beoordeeld u of dit een schadelijk signaal is. Soms kan het namelijk zo zijn dat het signaal komt van een normaal huishoudelijk apparaat zoals een DECT telefoon.

Opsporen camera systemen:
Buiten het herkennen van signalen kan dit afluister detectie systeem tevens bedrade en draadloze camera's herkennen. In het anti afluister systeem zit namelijk een lens finder ingebouwd. Dit is een kijkgat met een laserstraal waarmee u alle wanden, producten en plafonds bekijkt. Camera lenzen weerkaatsen het laserlicht namelijk op een andere manier zodat deze hiermee zijn te ontdekken.

EASY VS PLUS en PRO versie:
Deze easy wideband detector wordt door ons aangeraden voor het opsporen van simpele afluisterapparatuur en gadgets. Wanneer u vermoedt dat er professionelere apparatuur mogelijk wordt gebruikt dan kunt u onze PLUS of PRO wideband detectors overwegen. De PLUS rf detector heeft als voordeel t.o.v. de EASY versie dat deze een groter bereik heeft en een pin-point antenne, waarmee de locatie van het afluisterapparaat beter te bepalen is. Bekijk hier de Wideband zender detector PLUS. De PRO versie heeft daarbij nog het voordeel dat deze een activiteiten logboek functie heeft, waarmee ook zenders die met een batch af en toe gegevens verzenden op te sporen zijn. Bekijk hier de Wideband zender detector PRO

Afluister detectie systeem detecteert:
· Verborgen RF afluister zenders
· UHF / VHF / LHF zenders
· GPS tracker & auto volg systemen
· Draadloze en bedrade spy camera's
· GSM 'infinity' afluister zenders

Afluister detectie systeem detecteert niet:
- Afluisterapparatuur welke uit staat
- GPS systemen zonder simkaart

Eigenschappen afluister detectie systeem EASY:
- RF detectie van 20 Mhz tot 6 Ghz
- Digitaal en WI-FI signaal detectie
- GSM detectie
- SMS bericht detectie
- Bedrade camera detectie functie
- Geluid en vibratie stand

Inhoud verpakking:
1 x Wideband zender detector EASY
2 x AAA batterijen
1 x handleiding

Let op: Vanwege de specifieke aard van het product worden in gebruik genomen producten niet retour genomen.

Vragen:Wideband detector EASY

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Wideband detector EASY

Wideband detector EASY